Trivento Spark! is een Enterprise Design en Architectuur adviesbureau. Wij helpen onze klanten om hun digitale transformatie inhoudelijk vorm te geven. Dat doen we door middel van enterprise design: een methode die merkidentiteit, organisatie-dna en de klant- en medewerkerbeleving combineert met enterprise architectuur. Wij adviseren en ontwikkelen concrete ontwerpen met aantoonbare waarde.

Onze drijfveer is het toevoegen van betekenis en waarde bij het ontwerpen van digitale producten en diensten. Te veel initiatieven ontstaan vanuit wat IT kan. Wij gaan liever uit van wat mensen nodig hebben. Of die mensen nu werken bij uw klant, of in uw eigen organisatie. Wij ontwerpen graag aan producten en diensten die echt resultaat bereiken, die er toe doen.

Onze aanpak

Wij werken vanuit een integrale ontwerpbenadering, Enterprise Design, met een bijbehorend raamwerk. Hierbij hebben we aandacht  voor merkidentiteit, klantbeleving en inrichting van uw organisatie en IT. We gebruiken een praktische methodiek met 20 deelaspecten en een agile & iteratief stappenplan. Onze focus ligt op het verbinden van bedrijfsmodel, mensen en technologie. Zo beschikken we over een snelle en holistische innovatie-aanpak voor uw belangrijkste strategische issues.

Spark!ers

Joost Lommers – Enterprise Designer

> Lees Joost’s blogs

Jip Schwering – Enterprise Designer

> Lees Jip’s blogs

Rijk van Vulpen – Enterprise Designer

> Lees Rijk’s blogs